Een primeur op onze school! Voor de eerste keer organiseren we een schoolfeest, waarmee we willen laten zien dat we een open, warme en gezellige school zijn die heel wat talenten en verschillende opleidingen te bieden heeft.

Een gemotiveerd leerkrachtenteam toverde de speelplaats om tot een uitnodigende en interessante omgeving, waar alle bezoekers op ontdekking kunnen gaan. Het zonnetje liet zich ook van zijn beste kant zien, waardoor de dag voor ons al niet meer stuk kon. Voor alle bezoekers was er wat wils. Zeefdrukken, Houtbewerking, Plaatbewerking, Onderhoud en Kappersmedewerker, allemaal lieten ze zich van hun beste kant zien in de verschillende kraampjes en via een act op het podium. Kinderen en jongeren leefden zich uit bij de verschillende spelletjes. Ze toonden hun spieren bij het spijkerbroekhangen, stalen zenuwen bij de bibberspiraal, pakten uit met hun voetbalskills, werkten samen bij het skilopen en toonden durf bij het sponsgooien. Op het podium lieten leerkrachten en leerlingen hun talenten zien. Dat zorgde voor spetterende, ontroerende , grappige en gedurfde optredens. Ook onze eigenste Schoolcat, dé place to be om mooie kleren te kopen, en Comenius, de groep die samenwerkt met scholen in het buitenland, lieten zich van hun beste kant zien. Tussendoor was er natuurlijk ook tijd voor een drankje en lekker dessertje van het buffet gemaakt door ouders van onze leerlingen.

Als afsluiter kwam Nomobs, de rapgroep van ’t Kiel, het beste van zichzelf geven. Een knallend einde van een leuk, gezellig en geslaagd schoolfeest. Hopelijk tot volgend jaar iedereen!