Inschrijven

Helaas, de aanmeldingen voor het schooljaar 2024-2025 zijn afgesloten.

Vrijdag 3 mei krijg je bericht of je kan inschrijven in de school van je voorkeur. De school waarvoor je een ticket hebt ontvangen zal jou bellen voor een afspraak.

Heb je je niet (tijdig) aangemeld? Dan kan je tijdens de vrije inschrijvingsperiode vanaf dinsdag 4 juni (om 9 uur) rechtstreeks in de school inschrijven. Maak wel zeker een afspraak!

 

Vanaf maandag 3 juni om 12 uur vind je op de website meldjeaanbuso.antwerpen.be een overzicht van de scholen die op dat moment nog vrije plaatsen hebben.

Je bent aangemeld, wat nu?

Je krijgt via je email een ticket om je mee in te schrijven van
6 mei tem 31 mei 2024

De vrije inschrijvingen starten vanaf 4 juni 2024

Om een vlotte start van het schooljaar te garanderen raden we je wel aan om tijdig te beginnen met je inschrijving. Zo mis je zeker geen belangrijke lessen bij het begin van het schooljaar.

Inschrijven tijdens een lopend schooljaar?

Hiervoor  dien je contact  op te nemen met de school:

op het nummer 03 235 40 00

of mail naar de verantwoordelijke voor de inschrijvingen: [email protected]

Onze visie

Leren

Bij ons staat leren centraal. Niet alleen leren over cijfers en letters, maar ook hoe je zelfstandig kan worden en hoe je moet omgaan met de vele uitdagingen van onze maatschappij.

Groeien

Onze belangrijkste pijler is groeien… We helpen je uit te groeien tot een respectvol mens en we zorgen ervoor dat je jezelf altijd blijft uitdagen. Met oog voor ieders eigenheid, maar altijd als onderdeel van een groep en een maatschappij.

Werken

Vanaf de kwalificatiefase kies je definitief voor je beroep. We leiden je op tot een echte professional. Je krijgt les van vakmensen en we begeleiden je via meerdere stages naar een mooie job.

Respect

Respect voor je medemens, de wereld om je heen en alles wat leeft en beweegt. Respect is de hoeksteen van onze maatschappij en dat dragen we op school dus ook heel hoog in het vaandel. Respect is de basis van alles!

Sint-Jozefinstituut

BuSO OV3

Kerkstraat 153
2060 Antwerpen

[email protected]

03 235 40 00

Aanbod

•  Observatiejaar

•  Opleidingsfase

•  Kwalificatiefase

•  Duaal leren

•  Integratiefase

Nuttige links

•  Schoolreglement

•  Privacyverklaring

•  Inschrijven

•  Onze partners

Copyright © 2024