In de kwalificatiefase bieden wij vanaf september 2023 zes basisopleidingen aan:

Medewerker kamerdienst

Als medewerker kamerdienst  werken leerlingen mee aan het opdienen van het ontbijt, bezorgen ze gasten een aangenaam verblijf in een nette kamer en zorgen  zij dat op logistiek vlak alles op rolletjes loopt.

Fietshersteller

Wanneer leerlingen alles willen weten over het onderhouden en herstellen van fietsen zijn ze in de opleiding fietshersteller aan het juiste adres.

Voorbewerker Carrosserie

De voorbewerker carrosserie plamuurt, schuurt, reinigt de ondergrond en brengt een grondlaag aan. Werk je graag aan auto’s? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

Medewerker kappers

In onze kappersafdeling zijn alle leerlingen welkom die graag voor een nieuwe look gaan.  Kleuren, snit, hippe kapsels, aangepaste make-up, fantasie- of gelnagels komen sowieso aan bod.

Medewerker hout (Ook in duaal)

Kiezen de leerlingen liever voor het opvolgen van het hele proces van plank tot afgewerkt meubel, raam of deur dan is de opleiding medewerker hout voor hen de juiste keuze.

Machinaal houtbewerker (Ook in duaal)

Wanneer leerlingen graag werken met machines dan is de opleiding machinaal houtbewerker zeker iets voor hen.  De grote kans op tewerkstelling in de bouwsector maken deze richting nog interessanter.